• Huisvestingsadvies nodig?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

  • Maatschappelijk vastgoed verkopen?

    Maak gebruik van onze specifieke aanpak!

  • Kantoorruimte aanhuren?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

Bouwmanagement Amsterdam

Bent u van plan om een bedrijfspand of kantoorgebouw te laten (ver)bouwen in regio Amsterdam? Kies dan voor de expertise van de bouwmanagers van Brickfield. Als onafhankelijk bureau zijn wij u graag van dienst met een totaalservice op het gebied van bouwmanagement in Amsterdam en omgeving. Wij begeleiden uw bouwproject binnen de gestelde kaders van kwaliteit, tijd en geld. Zo gaan wij samen met u op weg naar een duurzaam eindresultaat.

Deskundige bouwmanagers voor uw (ver)bouwproject

De bouwmanagers van Brickfield zijn experts in de vastgoed- en bouwsector en profileren zich als het centrale aanspreekpunt binnen het bouwproces. Zij kunnen uw (ver)bouwproject dan ook volledig onder hun hoede nemen en begeleiden van de planningsfase tot de uiteindelijke oplevering en nazorg. Tijdens alle bouwfases staan zij u bij met een gedegen bouwadvies en zorgen zij dat voor alle betrokkenen helder is wat verwacht wordt.

U kunt bij Brickfield onder andere voor de volgende diensten:
- Ontwerp van gebouwen en interieurs
- (Bouw)technisch advies
- Haalbaarheidsstudies
- Huisvestingsadvies

Zo ondersteunen wij u bij elke stap op weg naar een succesvol en duurzaam eindresultaat.

Vraag het onze bouwmanagers

Wilt u meer weten over ons bouwmanagement in regio Amsterdam of direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.