• Huisvestingsadvies nodig?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

  • Maatschappelijk vastgoed verkopen?

    Maak gebruik van onze specifieke aanpak!

  • Kantoorruimte aanhuren?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

Aankoop/aanhuur kantoorpand

Als duidelijk wordt dat u kiest voor een nieuwe locatie voor uw kantoor of nieuw bedrijfspand brengen wij graag de mogelijkheden op de markt voor u in kaart. Hiervoor zetten we ons uitgebreide netwerk in, waardoor we vaak ook kantoorpanden kunnen aanbieden die nog niet officieel op de markt zijn. Zo kunnen wij u snel een compleet overzicht geven van beschikbare bedrijfsruimtes én u begeleiden bij het onderhandelen voor de huur- of koopovereenkomst.

Kantoorruimte kopen of huren tegen de scherpste prijs

De selectie gebeurt aan de hand van een duidelijk en compleet programma van eisen dat wij graag samen met u opstellen. Hierin leggen we vast wat u zoekt op het gebied van onder andere bereikbaarheid, uitstraling, parkeermogelijkheden, oppervlakte en prijs. Het is ook mogelijk dat u zelf al een kantoorpand op het oog heeft.

In beide gevallen begeleiden u graag in de onderhandelingen over de huur- of koopovereenkomst en zorgen ervoor dat u het maximale uit de deal haalt. Belangrijk hierbij is een heldere formulering van gemaakte afspraken: eenduidig en juridisch sluitend, niet alleen voor nu maar ook voor toekomstige situaties. Waar nodig adviseren we u over eventuele (bouw)technische onderzoeken.

Graag vertellen wij u meer over de manier waarop wij locatieselectie of de huur/ aankoop van een nieuw kantoorpand aanpakken. Wij nodigen u uit om hiervoor contact op te nemen met een van onze vastgoedspecialisten.

Makelaardij

Maatschappelijk vastgoed

Maatschappelijk vastgoed

Wilt u meer informatie? Bel ons!

Amsterdam: 020-650 08 68

Prinsenbeek: 076-542 96 73