• Huisvestingsadvies nodig?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

  • Maatschappelijk vastgoed verkopen?

    Maak gebruik van onze specifieke aanpak!

  • Kantoorruimte aanhuren?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

Inrichtingsmanagement

Bij de herinrichting of verhuizing van een groot aantal vierkante meters kantoorrruimte of onderwijsruimte is het aantal betrokken leveranciers en andere partijen vaak zo groot dat coördinatie met eigen mensen niet meer haalbaar is. Op dat moment kunnen wij u ondersteunen door het volledige inrichtingsmanagement uit handen te nemen. Hierbij kunnen wij optreden als coördinator tussen verschillende partijen en hebben wij intern uitgebreide expertise door de aanwezigheid van onder andere een architect en interieurarchitect.

De herinrichting/ verhuizing van uw kantoor professioneel geregeld

Wij zorgen voor een strakke planning, heldere instructies en checklists op ieder onderdeel. Zo verloopt het herinrichtingproject van uw kantoor geruisloos en zonder hinder voor andere delen van de organisatie. U kunt binnen een zo kort mogelijk periode weer aan het werk, zonder een eindeloze lijst met restpunten.

Graag maken we u in een persoonlijk gesprek duidelijk wat onze toegevoegde waarde is op het gebied van inrichtingsmanagement of verhuismanagement. Neem voor meer informatie of een afspraak met een van onze vastgoedspecialisten contact met ons op.