• Huisvestingsadvies nodig?

  Maak gebruik van onze totaalaanpak!

 • Maatschappelijk vastgoed verkopen?

  Maak gebruik van onze specifieke aanpak!

 • Kantoorruimte aanhuren?

  Maak gebruik van onze totaalaanpak!

Introductie “Het Nieuwe Werken”

Het "Nieuwe Werken" is inmiddels een containerbegrip geworden. Gaat het om activity-based werken, ruimtebesparing, thuiswerken, flexibel werken, de invoering van kantoortuinen of 'open spaces', het verstrekken van i-Pads of het loslaten van vaste werktijden? Al deze elementen kunnen hier inderdaad onderdeel van zijn. De vraag is echter allereerst wat u ermee wilt bereiken en wat het uw organisatie kan opleveren.

Maximaal rendement uit Het Nieuwe Werken

Dit maken wij graag voor u inzichtelijk, bijvoorbeeld in een kennismakingsworkshop voor directie, MT of uiteindelijk voor alle medewerkers. Voorop staat dat de invoering van het Nieuwe Werken een middel is, geen doel op zich. Daarnaast is het niet nodig om een totale omslag te maken in de manier van werken, het gebruik van enkele elementen uit het nieuwe werken is vaak voldoende om het beoogde doel te bereiken.  

Bij het opstellen van een (her)indelings of (her)huisvestingsplan in het kader van het Nieuwe Werken hebben wij niet alleen aandacht voor de fysieke veranderingen in de werkomgeving ("Bricks"), maar ook voor de ICT-kant ("Bytes") en last but not least voor de gedragsmatige kant ("Behaviour"). Juist deze laatste is cruciaal voor de invoering van een andere manier van (flexibel) werken. Waar nodig maken specialisten op het gebied van ICT en communicatie hiertoe onderdeel uit van het projectteam om u zodoende naar een optimaal eindresultaat te begeleiden.

Wilt u meer weten over (de voordelen van) het Nieuwe Werken of een afspraak maken met een van onze huisvestingsadvies specialisten? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Wilt u meer informatie? Bel ons!

Amsterdam: 020-650 08 68

Prinsenbeek: 076-542 96 73

Waarom Brickfield?

 • Enthousiasme
 • Hoge kwaliteit
 • Snelheid
 • To-the-point
 • Zichtbare resultaten

Dat is waar Brickfield voor staat!