• Huisvestingsadvies nodig?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

  • Maatschappelijk vastgoed verkopen?

    Maak gebruik van onze specifieke aanpak!

  • Kantoorruimte aanhuren?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

Ontwerp van gebouwen en interieurs

Graag denken wij vanaf het allereerst begin mee over de uitstraling, de sfeer en de inrichting van uw nieuwe pand. Dit kan zowel bij de bouw van een nieuw kantoorpand zijn als bij de verbouwing of herinrichting van uw bestaande kantoor of ander vastgoed.

Onze architect en interieurarchiect bespreken graag vrijblijvend uw wensen en eisen en komen samen met u tot een helder programma van eisen. Waar nodig maken we als onderdeel hiervan een vlekkenplan en een relatieschema waarin we de relaties tussen afdelingen beschrijven.

Maatwerk voor uw kantoorinterieur

Hiermee kunnen we op zoek naar een geschikt bestaand gebouw of een locatie selecteren voor nieuwbouw. Vervolgens maakt onze architect en/ of interieurarchitect een ontwerp voor het gebouw als geheel, voor de verbouwing of voor het interieur. Hierbij kijken we samen met u ook naar het kantoorconcept en naar de eventuele introductie van (elementen van) het Nieuwe Werken.

Wilt u meer weten over onze (totaal)aanpak op dit gebied, inrichtingsmanagement voor uw kantoor of een afspraak maken met onze (interieur)architect? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.