• Huisvestingsadvies nodig?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

  • Maatschappelijk vastgoed verkopen?

    Maak gebruik van onze specifieke aanpak!

  • Kantoorruimte aanhuren?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

Projectmanagement verbouw/renovatie

Het organiseren van de renovatie of verbouwing van bestaande kantoorpanden is onze specialiteit als vastgoedspecialist. De aanpak van bestaande kantoorpanden is vaak complexer dan nieuwbouw omdat onduidelijk is wat er bij sloop van het interieur precies wordt aangetroffen, omdat er gewerkt moet worden met bestaande technische installaties en omdat in andere delen van het gebouw vaak gewoon doorgewerkt wordt, door uw organisatie of door anderen. Effectief (bouw)projectmanagement is dan ook gewenst.

Specialist in verbouw & renovatie van kantoorpanden

Wij helpen u graag om alle noodzakelijke werkzaamheden, kosten en risico's vooraf in kaart te brengen en deze in een realistische planning uit te zetten. Vervolgens coördineren wij voor u alle betrokken aannemers en leveranciers, bijvoorbeeld op het gebied van plafonds, wanden, vloerbedekking, installaties en kantoorinrichting. Vanuit onze uitgebreide ervaring op dit gebied denken wij aan ieder mogelijk detail en zorgen wij ervoor dat uw nieuw kantooromgeving op tijd, binnen budget en volgens uw wensen wordt opgeleverd.

Wilt u weten hoe wij met onze aanpak kunnen bijdragen aan een succesvol verbouwingsproject? Neem dan contact met ons op, onze vastgoedspecialisten zijn u graag van dienst.