• Huisvestingsadvies nodig?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

  • Maatschappelijk vastgoed verkopen?

    Maak gebruik van onze specifieke aanpak!

  • Kantoorruimte aanhuren?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

Selectie van locaties en gebouwen

Aanbod aan (leegstaand) vastgoed is er momenteel meer dan voldoende. Juist dat maakt het selecteren van de locatie of het gebouw dat het meest geschikt is niet eenvoudig. Welke eisen stelt u aan de locatie, aan bereikbaarheid en aan parkeermogelijkheden? Hoe zit het met de indelingsmogelijkheden van het gebouw zelf? Wat is de staat van de klimaatinstallatie en de andere technische installaties? Hoe toekomstbestendig en duurzaam is het gebouw? Het zijn vragen die u zichzelf kunt stellen als u een nieuw kantoor wilt huren of herontwikkelen.

Specialist in huisvestings- & vastgoedadvies

Op basis van uw strategie, organisatieprofiel en specifieke wensen en eisen maken wij graag een longlist van geschikte gebouwen, die we vervolgens met u bespreken en in detail analyseren. Op basis hiervan komen we tot een shortlist van circa drie opties. Hierbij controleren we of uw programma daadwerkelijk in het gebouw te realiseren is door het maken van een eerste indelingsschets. Ook wordt een financieel totaalplaatje opgesteld, rekening houdend met zowel investerings- als exploitatiekosten. Waar nodig wordt het gebouw nader technisch onderzocht en adviseren wij over aanpassing of verduurzaming van de installaties of de bouwkundige elementen.

Zo kunt u uiteindelijk een weloverwogen keuze maken voor het meest geschikte gebouw. Uiteraard begeleiden wij u daarna graag bij de daadwerkelijke huur of aankoop van vastgoed, het onderhandelen voor de huurovereenkomst en de eventuele verbouwing.

Ook als u zelf al een pand op het oog heeft en een second opinion wilt of een snelle check of dit gebouw geschikt is voor u, neemt u dan contact met ons op. Onze vastgoedspecialisten zijn u graag van dienst.

Wilt u meer informatie? Bel ons!

Amsterdam: 020-650 08 68

Prinsenbeek: 076-542 96 73

Makelaardij

Maatschappelijk vastgoed

Maatschappelijk vastgoed