• Huisvestingsadvies nodig?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

  • Maatschappelijk vastgoed verkopen?

    Maak gebruik van onze specifieke aanpak!

  • Kantoorruimte aanhuren?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

Verkoop maatschappelijk vastgoed

Brickfield is landelijk actief als makelaar in gemeentelijk vastgoed, maatschappelijk vastgoed en zorgvastgoed. Wij helpen u als gemeente of instelling bij het verkleinen of aanpassen van uw vastgoedportefeuille door gerichte en snelle verkoop van overtollige gebouwen. Vanuit onze jarenlange advieservaring bij gemeenten en zorginstellingen hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop van maatschappelijk vastgoed in de brede zin van het woord. Hiervoor beschikken wij over een landelijk netwerk van lokale beleggers, andere instellingen en overige potentiele kopers. Daarnaast bepalen wij voor ieder gebouw een specifieke verkoopaanpak. Op basis hiervan gaan wij snel en gericht op zoek naar een afnemer voor uw maatschappelijk vastgoed.

Ook begeleiden wij u graag bij de aanhuur en aankoop van kantoorruimte en andere typen gebouwen (zoals clientenwoningen) in heel Nederland.

Specialist in verhuur & verkoop van maatschappelijk vastgoed, gemeentelijk vastgoed en zorgvastgoed

Brickfield heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in verhuur en verkoop van maatschappelijk vastgoed, gemeentelijk vastgoed en vastgoed van zorginstellingen (zorgvastgoed). Of het nu gaat om de verkoop van een gemeentelijke monument, een ziekenhuisgebouw, een wijkgebouw of een gebouw voor dagbesteding, Brickfield heeft voor u de juiste verkoopstrategie en aanpak. Wij zetten onze ervaring met het afstoten van dit vastgoed graag voor u in, waarbij mag rekenen op ondersteuning in de volle breedte van het traject. Wij regelen desgewenst niet alleen de verkoop maar ook eventuele aanpassingen aan het gebouw en wijzigigen in de bestemming.

Vraag het onze bedrijfsmakelaar

Wilt u weten wat wij als makelaar in maatschappelijk vastgoed voor uw organisatie kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.