• Huisvestingsadvies nodig?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

  • Maatschappelijk vastgoed verkopen?

    Maak gebruik van onze specifieke aanpak!

  • Kantoorruimte aanhuren?

    Maak gebruik van onze totaalaanpak!

Verkoop zorgvastgoed

Bent u op zoek naar een makelaar die u als zorginstelling kan begeleiden bij uw vastgoed? Kies dan voor de expertise van Brickfield makelaardij gespecialiseerd in zorgvastgoed en profiteer van onze ervaring in de sector en onze specifieke aanpak.

Specialist in verhuur & verkoop van zorgvastgoed

Als zorginstelling heeft u in deze tijd ongetwijfeld te maken met veranderingen in uw vastgoedportefeuille. In veel gevallen betekent dat concreet het afstoten van overtollige vierkante meters aan zorgvastgoed. Brickfield is de specialist in de verkoop van gebouwen van zowel jeugdzorginstellingen, ziekenhuizen, instellingen voor ouderenzorg als organisatie in de GGZ. Met onze actieve en gerichte aanpak zorgen wij snel voor een koper voor uw zorgvastgoed. Ook sale en lease back constructies kunnen wij u voor organiseren.

Ook begeleiden wij u graag bij de aanhuur en aankoop van kantoorruimte en andere typen gebouwen (zoals clientenwoningen) in heel Nederland.

Wilt u weten wat wij als makelaar in zorgvastgoed voor uw organisatie kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.